x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 20.000 de persoane au fost vaccinate la Maratonul Vaccinării din Capitală

Peste 20.000 de persoane au fost vaccinate la Maratonul Vaccinării din Capitală

10 Mai 2021   •   11:00
Peste 20.000 de persoane au fost vaccinate la Maratonul Vaccinării din Capitală

Peste 20.000 de persoane au fost vaccinate la Maratonul Vaccinării din București, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Un eveniment similar va avea loc peste trei săptămâni.

„20.360 de persoane vaccinate: 12.650 la centrul de vaccinare Sala Palatului și 7.710 la centrul de vaccinare Biblioteca Națională a României. Astfel arată pe scurt bilanțul Maratonului Vaccinării – Ediția București”, trasmite Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” (UMF).

Evenimentul din Capitală a fost organizat de UMF în parteneriat cu Colegiul Medicilor din Municipiul București, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Municipiului București, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) și al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

„Împreună redăm normalitatea! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și vă așteptăm la rapel, peste 3 săptămâni”, conchide comunicarea UMF.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: maratonul vaccinarii