x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Petre Daea: Colegul și camaradul Adrian Rădulescu a fost un spirit pentru agricultorii României

Petre Daea: Colegul și camaradul Adrian Rădulescu a fost un spirit pentru agricultorii României

20 Mai 2021   •   11:20
Petre Daea: Colegul și camaradul Adrian Rădulescu a fost un spirit pentru agricultorii României
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Agricultura României este în doliu, spune fostul ministru al Agriculturii Petre Daea, după ce Adrian Rădulescu, fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu și fost secretar de stat, a murit: „ Colegul și camaradul nostru a fost un spirit pentru agricultorii României”.

„Agricultura României este în doliu! Moartea fulgerătoare a valorosului inginer Adrian Rădulescu ne-a împietrit inimile de durere. Colegul și camaradul nostru a fost un spirit pentru agricultorii României. Hărnicia, devotamentul, priceperea, exemplul personal au contribuit la creșterea încrederii în succesul făuritorilor de hrană ai țării. Ca secretar de stat, consilier la președinție, deputat, a militat pentru binele agriculturii romanești, având o contribuție importantă în acest domeniu”, spune Petre Daea.

Fostul ministru al Agriculturii transmite condoleanțe familiei lui Adrian Rădulescu.

„Trecerea în neființa ne desparte cu durere de un om adevărat şi un bun român. Lacrima durerii o purtăm în suflet pentru totdeauna. Condoleanțe familiei, de care suntem și vom fi aproape. Dumnezeu să te aibă în pază, dragă prietene”, conchide daea.

Adrian Rădulescu, fost consilier prezidențial al lui Traian Băsescu și secretar de stat în Ministerul Agriculturii în mandatul lui Dacian Cioloș, a murit miercuri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: adrian radulescu