x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pistol cu gloanțe, găsit într-o cabină de probă a unui centru comercial din Capitală

Pistol cu gloanțe, găsit într-o cabină de probă a unui centru comercial din Capitală

24 Iun 2021   •   11:00
Pistol cu gloanțe, găsit într-o cabină de probă a unui centru comercial din Capitală
Sursa foto: Hepta

O geantă în care se afla un pistol și un încărcător cu 8 cartușe a fost găsită de angajatul unui centru comercial din Capitală într-o cabină de probă. Polițiștii l-au găsit pe proprietar, care a fost arestat preventiv pentru deținerea unei arme letale.

Potrivit Poliției Capitalei, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost sesizat marți prin apel la 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că intr-o cabină de probă a fost găsită o geantă în care se afla un pistol.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că arma este de tip letal, un pistol cu glonț, iar în aceeași geantă se afla și un încărcător cu 8 cartușe.

Polițiștii au început investigațiile în vederea identificării persoanei care a pierdut sau abandonat geanta.

Astfel, a fost identificat și condus la audieri un bărbat de 36 de ani, acesta negând inițial că pistolul îi aparține. Bărbatul a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pistol