x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Platforma pentru programarea persoanelor în etapa a doua de vaccinare nu merge. Reacția STS

Platforma pentru programarea persoanelor în etapa a doua de vaccinare nu merge. Reacția STS

15 Ian 2021   •   17:02
Platforma pentru programarea persoanelor în etapa a doua de vaccinare nu merge. Reacția STS

Platforma pentru programarea persoanelor care se încadrează în a doua etapă de vaccinare nu a mai mers vineri, la scurt timp după ora 15:00, ora la care autoritățile au anunțat că aceasta va fi disponibilă.

La scurt timp după semnalarea problemelor, STS a precizat că platforma nu este blocată, ci este în procedura de actualizare.

Biroul de presă al STS a afirmat că, întrucât trecerea de la prima etapă la cea de-a doua s-a realizat începând cu ora 15:00, în acest moment se realizează transferul tuturor serviciilor pe varianta actualizată pentru a doua etapă.

„Facem precizarea că platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ nu s-a blocat din cauza numărului de accesări multiple, fiind în procedură de actualizare. Specialiștii STS desfășoară activitățile tehnice necesare pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță a platformei de programare la vaccinare”, arată STS.

×
Subiecte în articol: etapa a doua de vaccinare sts platforma