x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amenzi de 15.000 de lei la petrecerea organizată de ziua lui Selly

Amenzi de 15.000 de lei la petrecerea organizată de ziua lui Selly

01 Mar 2021   •   10:53
Amenzi de 15.000 de lei la petrecerea organizată de ziua lui Selly
Sursa foto: Captură video

Vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly, și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă seara, într-un local din județul Ilfov. În urma imaginilor postate pe rețelele de socializare, Poliția Ilfov s-a sesizat din oficiu și a aplicat amenzi de cel puțin 15.000 de lei pentru „nerespectarea măsurilor de protecție individuală”.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală. În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”.

Selly a anunțat pe contul său de Instagram că va reveni azi cu un răspuns după scandalul iscat.

 

×
Subiecte în articol: Selly politia ilfov amenzi