x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Polițiștii au confiscat 11 kilograme de droguri din casa unui bărbat care avea o cultură de canabis

Polițiștii au confiscat 11 kilograme de droguri din casa unui bărbat care avea o cultură de canabis

29 Apr 2020   •   13:55
Polițiștii au confiscat 11 kilograme de droguri din casa unui bărbat care avea o cultură de canabis

Polițiștii au confiscat 11 kilograme de droguri din casa unui constănțean care avea o cultură de canabis compusă din peste 100 de plante. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii antidrog și procurorii DIICOT Constanța au făcut marți două percheziții domiciliare în Constanța.

Într-una dintre locațiile verificate, polițiștii au descoperit o cultură indoor de canabis, compusă din 117 plante, aproximativ 11 kilograme de canabis (masă vegetală uscată) și aparatură specifică necesară cultivării plantelor.

De asemenea, în urma perchezițiilor au fost ridicate două mașini, patru telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant, 2.800 de lei și 200 de euro.

Bărbatul de 30 de ani, bănuit că ar fi înființat cultura de tip indoor, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat instanței în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Mediafax

×
Subiecte în articol: canabis poliţişti