x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţiştii brăileni au amendat organizatorii unei nunți la care au partipat circa 65 de persoane

Poliţiştii brăileni au amendat organizatorii unei nunți la care au partipat circa 65 de persoane

18 Oct 2020   •   10:59
Poliţiştii brăileni au amendat organizatorii unei nunți la care au partipat circa 65 de persoane

Poliţiştii brăileni au aplicat două amenzi de câte 3.000 de lei organizatorului unei nunți, precum și administratorului societății comerciale la care evenimentul a avut loc și unde au participat în jur de 65 de persoane, anunță IPJ Brăila.

Poliţiştii brăileni împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila, Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila, pompieri și polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare în județ, în vederea respectării interdicțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Cu această ocazie, sâmbătă seara, la un restaurant de pe raza județului Brăila, polițiștii au constatat că avea loc un eveniment privat, respectiv o nuntă, la care participau aproximativ 65 de persoane. Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 de lei fiecare, atât organizatorului evenimentului, cât și administratorului societății comerciale, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, a fost întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, fiind luate măsuri de intrare în legalitate, desfășurarea evenimentului fiind întreruptă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nunta Braila