x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pompierii din Botoșani, moment de reculegere în memoria unui coleg din Constanța care a murit din cauza COVID-19

Pompierii din Botoșani, moment de reculegere în memoria unui coleg din Constanța care a murit din cauza COVID-19

21 Apr 2020   •   12:23
Pompierii din Botoșani, moment de reculegere în memoria unui coleg din Constanța care a murit din cauza COVID-19
Sursa foto: Foto: ISU Botoșani

Pompierii din Botoșani au ținut, marți, un moment de reculegere în memoria unui coleg din Constanța care a murit, săptămâna trecută, din cauza infecției cu noul coronavirus, a anunțat purtătorul de cuvând al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, Dorina Lupu.

"La ora 11.15, pompierii botoşăneni de la toate subunităţile din judeţ au ţinut un moment de reculegere in memoria colegului de la ISU Constanţa care a fost răpus de Covid-19, săptămâna trecută", a precizat Dorina Lupu.

" Pompierii nu mor niciodată, ei ard pentru totdeauna în inimile oamenilor ale căror vieți le-au salvat" Susane Diane...

Publicată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani pe Marţi, 21 aprilie 2020

Viorel Dimboi avea 48 de ani și era pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea de 13 ani. Pe 12 aprilie, acesta a fost internat la spitalul din Medgidia, iar vineri, 17 aprilie, a fost transferat la Institutul Matei Balș, unde a murit.

×