x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prefectul Capitalei anunţă ridicarea restricțiilor. Incidența în București este sub 3,5 la mia de locuitori

Prefectul Capitalei anunţă ridicarea restricțiilor. Incidența în București este sub 3,5 la mia de locuitori

de Alice Petrescu    |    26 Apr 2021   •   11:20
Prefectul Capitalei anunţă ridicarea restricțiilor. Incidența în București este sub 3,5 la mia de locuitori
Sursa foto: Captura Antena 3

Bucureștenii ar putea scăpa foarte curând de mai multe restricții, după ce rata de infectare la 14 zile a ajuns acum sub 3,5 cazuri la mia de locuitori. În aceste condiții, noile măsuri s-ar putea aplica cel mai devreme din această noapte, de la ora 0.00.

„În momentul în care vom ajunge sub 3,5, atunci programul operatorilor economici va fi până la 21 în toate zilele şi vor putea fi deschise şi sălile de fitness în interior”, a  spus Alin Stoica, prefectul Capitalei, la B1 Tv.

De asemenea, premierul Florin Cîțu a transmis și el un mesaj pe Facebook, în care le mulțumelte bucureștenilor că au înțeles să respecte măsurile de siguranță.

”O veste foarte bună! Astăzi rata de infectare în București a scăzut sub 3,5 la mia de locuitori. Le mulțumesc bucureștenilor pentru că au înțeles că e nevoie să respecte măsurile de siguranță! Este foarte important să păstrăm acest trend, pentru a ajunge treptat la ridicarea tuturor restricțiilor.” - a scris șeful Guvernului pe rețeaua de socializare.

 

×