x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Florin Cîțu: Mă voi asigura că toți clienții City Insurance nu vor avea de suferit

Premierul Florin Cîțu: Mă voi asigura că toți clienții City Insurance nu vor avea de suferit

18 Sep 2021   •   13:50
Premierul Florin Cîțu: Mă voi asigura că toți clienții City Insurance nu vor avea de suferit

Premierul Florin Cîțu a comentat problemele apărute la compania de asigurări City Insurance. Există un fond de garantare, mă voi asigura că toți clienții City Insurance nu vor avea de suferit, a spus premierul.

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat sâmbătă că așteaptă analiza specialiștilor în ceea ce provește falimentul City Insurance.

„Există un reglementator.... Mă voi asigura că toți clienții nu vor avea de suferit. Vreau să văd evaluarea celor de la ASF... falimentul este parte din capitalism, trebuie să aflăm dacă nu a fost ascuns, dacă nu a fost o fraudă... nu am astfel de informații... Există un fond de garantare care va asigura că nici un client nu va pierde polița de asigurare”, a declarat prim-ministrul Florin Cîțu.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a hotărât să retragă autorizația de funcționare a Societății City Insurance și a constatat intrarea în starea de insolvență. Compania care intră în faliment era liderul de piață în domeniul asigurărilor RCA.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu