x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preotul Francisc Doboș, nouă ironie la adresa lui Barna: „intolerant” și „discriminator”

Preotul Francisc Doboș, nouă ironie la adresa lui Barna: „intolerant” și „discriminator”

10 Aug 2021   •   19:11
Preotul Francisc Doboș, nouă ironie la adresa lui Barna: „intolerant” și „discriminator”

Preotul catolic Francisc Doboș glumește pe seama proaspătului tătic Dan Barna. Preotul scrie că Barna este „intolerant” și „discriminator”, deoarece „și-a făcut copilul băiat”: „De unde știe că-i băiat?!”.

Preotul postează un comentariu de pe pagina liderului USR, după ce Barna a anunțat că a devenit tată.

Persoana respectivă îi urează lui Barna „să se bucure de ea”, iar politicianul îi răspunde: „Mulțumim. Este băiat”, la care femeia îi scrie: „Așa credeți dvs. Poate fi orice, conform noilor interpretări ale convențiilor sociale. Să fie sănătoasă / sănătos orice ar fi!”.

și Dan Barna. Auzi tu! Și-a făcut copilul băiat :))) Chiar așa. De unde știe că-i băiat?!
Oricum, felicitări! Să-i trăiască! PS. Un sfat pentru politicieni: mai puțină ideologie, dar mai multă umanitate”, a postat părintele Francisc Doboș pe Facebook.

Recent, Francisc Doboș l-a ironizat pe Barna, după ce liderul USR a spus, legat de educația sexuală, că „trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților“.

„Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi: fă-i medievali pe părinți și “himerele” lor. Dan (Ha)Barna..:)))“, scria părintele Doboș pe Facebook.

Dan Barna, copreședinte USR PLUS și vicepremier, a devenit tată. El a postat o fotografie și un mesaj pe pagina sa de Facebook: „10 august si cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată”.

×
Subiecte în articol: Francisc Doboş