x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Preşedintele Parlamentului European a reacţionat în cazul Alexandrei Măceşanu

Preşedintele Parlamentului European a reacţionat în cazul Alexandrei Măceşanu

07 Aug 2019   •   15:47
Preşedintele Parlamentului European a reacţionat în cazul Alexandrei Măceşanu
Sursa foto: colaj Antena 3

David Sassoli, noul președinte al Parlamentului European, a reacționat în cazul Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, în Caracal. "Apelul ei a întristat și șocat întreaga Europă", a scris politicianul italian pe Twitter, scrie observator.tv.

Cazul celor două tinere răpite și ucise în Caracal, de către Gheorghe Dincă, a ajuns în atenția celor mai înalți reprezentanți ai Uniunii Europene. 

Davin Sassoli, ales la începutul lunii iulie ca președinte al Parlamentului European, consideră că politicile pentru combatarea crimei și a violenței împotriva femeilor trebuie să stea în centrul tuturor eforturilor instituționale. 

"Apelul în van al Alexandrei Măceșanu la serviciile de urgență a întristat și șocat întreaga Europă. Politici mai eficiente împotriva crimei și a violenței împotriva femeilor trebuie să fie în centrul tuturor eforturilor politice și instituționale", a scris David Sassoli pe Twitter.

Noi probe şi mărturii dau peste cap ancheta ororilor de la Caracal. În sacul plin cu cenunşă găsit ieri, anchetatorii au descoperit alte oase arse, dar şi dinţi. Nu e exclus să aparţină mai multor victime.

Criminaliştii au început să sape în curtea ucigaşului şi fac în sfârşit şi percheziţia informatică a telefoanelor găsite de procurori. Gheorghe Dincă are un calendar al crimelor şi îşi recunoaşte victimele în funcţie de lunile în care le-a răpit.

 

 

×