x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primăria Capitalei va vinde reclamă pe autobuzele STB

Primăria Capitalei va vinde reclamă pe autobuzele STB

19 Ian 2021   •   14:02
Primăria Capitalei va vinde reclamă pe autobuzele STB

Nu e nevoie ca pe vehiculele destinate transportului public din București să scrie „Primăria Capitalei”, pentru că oricine știe acest lucru, spune primarul general Nicușor Dan, care vrea să vândă reclamă pe spațiul ce va rămâne gol, după decolantare.

Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spațiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale, spune primarul general Nicușor dan.

„E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum . Știm cu toții că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar. În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenții economici privați care își doresc reclamă în spațiul public”, spune Dan.

Operațiunea de decolantare a vehiculelor STB a început deja și urmează ca spațiile rămase libere să fie puse la dispoziție pentru alte reclame.

Mediafax

×