x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Procurorii nu au aprobat transferul soţilor Huidu la Bucureşti

Procurorii nu au aprobat transferul soţilor Huidu la Bucureşti

17 Oct 2011   •   09:32

Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov nu a dispus transferul sotilor Huidu de la Spitalul Judetean Brasov la Spitalul Municipal Bucuresti.

"Pana in acest moment, nu s-a dispus transferul sotilor Huidu sau a bonei, internati la Spitalul Judetean Brasov catre Spitalul Municipal Bucuresti. O comisie mixta examineaza, din punct de vedere medical, necesitatea acestui transfer. De asemenea, se vor solicita toate actele medicale care il privesc pe Huidu Serban. Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare", se arata intr-un comunicat al Parchetului General, citat de Agerpres.

Duminica, in jurul orei 12,00, pe DN 1, in localitatea Timisul de Sus, realizatorul tv Serban Huidu, aflat la volanul unui autoturism de teren, a intrat pe contrasens si a lovit o masina Logan in care se aflau trei persoane. Doua dintre ele au murit pe loc in urma impactului, iar cea de-a treia, ranita grav, a fost dusa la Spitalul Judetean Brasov, decedand si ea ulterior.

×