x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Programul “Litoralul pentru Toţi” începe astăzi. Preţuri cu 65% mai mici faţă de vârful de sezon

Programul “Litoralul pentru Toţi” începe astăzi. Preţuri cu 65% mai mici faţă de vârful de sezon

21 Mai 2021   •   09:47
Programul “Litoralul pentru Toţi” începe astăzi. Preţuri cu 65% mai mici faţă de vârful de sezon

Până pe 20 iunie, 54 de hoteluri şi-au anunţat participarea la programul „Litoralul pentru toţi” 2021, care va începe pe 21 mai. Aproximativ 4.000 de locuri de cazare sunt disponibile, în toate staţiunile de pe litoralul românesc, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, iar cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun şi costă 80 de lei/noapte pentru două persoane.


La polul opus, se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele două persoane vor plăti pentru un sejur de minimum 5 nopţi, care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 de lei/noapte.


Turiştii care vor să se cazeze în staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru două persoane, pachete de minimum 4 nopţi.
Programul se va derula până pe 20 iunie 2021, iar sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de cei care nu le-au consumat încă.


Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism. Detaliile privind hotelurile incluse în programul „Litoralul pentru Toţi” se găsesc pe site-ul www.fptr.ro.

×
Subiecte în articol: litoralul pentru toti