x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Psiholog cunoscut, spânzurat în cabinet

Psiholog cunoscut, spânzurat în cabinet

04 Mai 2021   •   19:09
Psiholog cunoscut, spânzurat în cabinet
Sursa foto: Hepta

UPDATE  Surse medicale spun că este vorba de un bărbat de aproximativ 40 de ani, care era destul de izolat şi păstra legătura cu puţini dintre colegii săi. A venit mai devreme cu jumătate de oră în ziua în care era de serviciu, în jurul orei 12.30, iar angajaţii spun că li s-a părut ciudat faptul că nu i-a salutat şi nu a zis nimic nimănui, potrivit Ziarului de Iaşi.

Potrivit presei locale, bărbatul era căsătorit, avea doi copii, unul cu probleme de sănătate, şi era o luptă mereu pentru a-l îngriji pe acesta, alături de soţia sa.

„Ştiam toţi că are probleme cu copiii, era un om foarte retras, nu prea ştiam de ce, care este motivul. Au venit pacienţii care erau programaţi la el şi atunci fetele de la recepţie au încercat să îl sune şi nu a răspuns, uşile erau închise la birou, atunci a fost găsit”, a explicat un medic care lucrează la Centrul de Sănătate Mintală de la Socola.  A fost descoperit în jurul orei 17.00.

Stire initiala Un psiholog în vârstă de 40 de ani a fost găsit spânzurat, marți după-amiază, în cabinetul său din orașul Iași.

Incidentul a avut loc într-un centru situat pe strada Lascăr Catargi din municipiu, Centrul de Sănătate Mintală face parte din Institutul de Psihiatrie „Socola”, potrivit Mediafax.

Surse locale declară că bărbatul avea 30 de ani și a fost găsit spânzurat în cabinet de către psihiatrul din cabinetul vecin.

Medicii au constatat decesul, iar criminalistica va prelua cazul.

La fața locului s-au deplasat criminaliștii și un echipaj de poliție, pista investigată fiind cea a sinuciderii.

Cadavrul psihologului urmează să fie supus necropsiei.

La această oră nu sunt cunoscute motivele pentru care psihologul ar fi recurs la acest gest.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost deja ridicat din centru.

×