x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raed Arafat, victima unui fake news. Reacția șefului DSU: Fotografia este veche de un an

Raed Arafat, victima unui fake news. Reacția șefului DSU: Fotografia este veche de un an

de Alice Petrescu    |    05 Apr 2021   •   15:29
Raed Arafat, victima unui fake news. Reacția șefului DSU: Fotografia este veche de un an
Sursa foto: Lucian Alecu

Raed Arafat, șeful DSU a reacționat pe pagina sa de Facebook, după ce în spațiul public au apărut fotografii cu el la cumpărături, fără masca. Imaginile, care au devenit în scurt timp virale, în toată presa, au fost desmințite de șeful DSU , care susține că au fost realizate anul trecut când purtarea măștii de protecție nu era obligatorie.

Raed Arafat a fost recent victima unui conținut fake-news pe rețelele de socializare. Fotografiile au fost desmințite de șeful DSU care spune că cea mai clară dovadă ar fi aceea că acum este mai slab cu 12 kilograme.

„Cu câteva ore mai devreme au apărut pe mai multe conturi postări care folosesc o poză cu mine la cumpărături, fără mască, insinuând că ar fi o poză recentă în contextul deplasării mele într-o misiune oficială în afara României. Țin să aduc la cunoștința celor care au văzut această poză în diferite postări, că poza nu este una recentă, fiind de mai mult de un an, când purtarea măștii nu era obligatorie. Cei care încearcă din răsputeri să ma denigreze, cu siguranță vor continua să facă acest lucru lansând informații false peste tot și cu oricare ocazie pe care o au. Am încrederea că marea parte a populației stie acest lucru deja”, a scris Raed Arafat, pe Facebook.

El a mai spus că din momentul în care a fost făcută poza și până în prezent s-a îngrășat cu 12 kilograme.

„Ca să fac și o glumă, între ziua în care a facut cineva poza respectivă și ziua de astăzi, sunt cu aproximativ 12 kg mai puțin”, a precizat Raed Arafat.

×
Subiecte în articol: raed arafat