x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO. Rafila a izbucnit în râs la declarațiile ministrului Tătaru privind situaţia COVID-19 din România

VIDEO. Rafila a izbucnit în râs la declarațiile ministrului Tătaru privind situaţia COVID-19 din România

05 Aug 2020   •   16:52
VIDEO. Rafila a izbucnit în râs la declarațiile ministrului Tătaru privind situaţia COVID-19 din România

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie (SRM), a izbucnit în râs, în timpul emisiunii „Marius Tucă Show”, la declaraţiile lui Nelu Tătaru, despre situația cazurilor COVID-19 în România, atunci când realizatorul l-a rugat să explice ce a vrut să spună ministrul Sănătății.

 

Marius Tucă a încercat să citească o primă declaraţie făcută de ministrul Nelu Tătaru, luni, dar s-a oprit din cauza râsului, pentru că vorbele ministrului nu aveau sens. Atunci când reprezentantul României la OMS a încercat să explice ce a vrut să zică Tătaru, l-a bufnit râsul.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca şi intensitate a creşterii numărului de cazuri de la o zi la alta - nu suntem în scădere - suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni nişte lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (...). Eu aş vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus pe Terapie intensivă”, a declarat luni seară, la TVR, ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru.

Marius Tucă a citit şi o altă declaraţie, mai veche, a ministrului, la fel de lipsită de sens, iar criza de râs a celor doi s-a accentuat.

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoaşe, putem face o a doua cocoaşă care poate fi mai violentă decât prima, în condiţiile în care dacă atunci acţionam în instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare la o parte din concetăţenii noştri nu mai există", a declarat Nelu Tataru, la Digi 24, pe 30 iunie.

„Eu cred că din toată chestiunea asta rezultă speranţa unei stabilizări a situaţiei. Când a zis de a doua cocoaşă, cred că s-a referit la a doua fază", a explicat Alexandru Rafila, la finalul crizei de râs.

Mediafax

×
Subiecte în articol: alexandru rafila