x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rafila: Premierul este un om norocos, fără să atingă ţintele asumate pe vaccinare, a constatat că pandemia nu mai

Rafila: Premierul este un om norocos, fără să atingă ţintele asumate pe vaccinare, a constatat că pandemia nu mai

18 Iun 2021   •   15:47
Rafila: Premierul este un om norocos, fără să atingă ţintele asumate pe vaccinare, a constatat că pandemia nu mai
Sursa foto: Hepta

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat vineri că ţintele pe care şi le-a asumat Guvernul pentru campania de vaccinare anti-COVID nu vor fi atinse, iar în privința premierul Florin Cîţu a spus că 'este un om norocos', pentru că fără să reuşească să atingă aceste ţinte, 'a constatat că pandemia în România nu mai evoluează'.

"Fără să reuşească să atingă niciuna dintre ţintele asumate, a constatat că pandemia în România nu mai evoluează. Ce se va întâmpla în situaţia în care în toamnă vom înregistra un număr important de cazuri şi ne vor reîntoarce la o situaţie de restricţii pentru populaţie, care va bloca din punct de vedere economic şi social ţara?", a afirmat Rafila într-o conferinţă de presă.

El a mai spust că "această flecăreală" legată de vaccinare nu este un element de seriozitate şi de consecvenţă.

"Este clar că ţintele nu au fost atinse, nici nu vor fi atinse, pentru că inconsecvenţa şi neseriozitatea sunt lucrurile pe care le transmite Guvernul pentru o problemă de sănătate publică foarte serioasă", a adăugat el. 

×