x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Replica lui Arafat la operațiunea de denigrare

Replica lui Arafat la operațiunea de denigrare

de Dan Constantin    |    03 Iul 2020   •   08:29
Replica lui Arafat la operațiunea de denigrare

Arafat a explicat la Antena 3, în  emisiunea SINTEZA ZILEI sursa manipulărilor și dezinformărillor care vizează modul de achiziție în regim de urgentă a materialelor de protecție.

 Informațiile care vor să-l denigreze pe Arafat ar fi extrase dintr-un control al Curții de Conturi AFLAT ÎN DERULARE, deci nefinalizat. În MOD FALS, se susține că materialele- măști și combinezoane- nu au fost distribuite și se află în stoc.

 Or, realitatea este că materialele aduse în prima fază au fost distribuite în regim de urgență către spitale și echipele de intervenție. Apoi, materialele aduse se stochează, conform normelor de asigurare la pericolul de pandemie sau alte amenințări. Contabilii care investighează achizițiile nu au înțeles dinamica formării acestor stocuri pentru apărarea civilă și situații de urgență, a spus Arafat.

Aducerea măștilor în regim de urgență  cu avioanele Armatei a fost impusă de starea de fapt ca o măsură strategică. Denigrarea poate să paralizeze activitatea - a spus Arafat în emisiunea SINTEZA ZILEI, la ANTENA 3. Nu mai putem continua cu atmosfera de teroare și suspiciuni , a adăugat Arafat.

Mihai Gâdea s-a întrebat care este scopul acestei operațiuni de denigrare prin difuzarea de informații din timpul controlului Curții de Conturi la IGSU. 

  •  
  •  
  •  
  •  

×