x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții în Ilfov. Masca, obligatorie în spațiile deschise, de vineri seara, în Buftea, Glina și Voluntari

Restricții în Ilfov. Masca, obligatorie în spațiile deschise, de vineri seara, în Buftea, Glina și Voluntari

06 Noi 2020   •   19:19
Restricții în Ilfov. Masca, obligatorie în spațiile deschise, de vineri seara, în Buftea, Glina și Voluntari
Sursa foto: Lucian Alecu

Masca devine obligatorie de vineri, de la ora 20.00, în localitățile Buftea, Glina și Voluntari din județul Ilfov, unde rata de incidență a cazurilor de Covid a depășit 3 la mia de locuitori.

Potrivit deciziei adoptate de CJSU Ilfov, au fost dispuse măsuri suplimentare în localitățile Buftea, unde incidența a ajuns la 4,23 la mia de locuitori, Glina, cu incidență de 3,02, și Voluntari, 3,13, începând de vineri, de la ora 20.00, până în 20 noiembrie.

În cele trei localități, masca devine obligatorie în toate spațiile publice deschise, se interzice organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, a activității cu publicul a restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, și a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

De asemenea, CJSU a decis suspendarea temporară a activităţilor didactice care presupun prezenţa faţă în faţă din unităţile de învăţământ, aplicându-se scenariul roșu.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: scenariul roșu voluntari