x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rezervarea la terasă se poate face online

Rezervarea la terasă se poate face online

02 Iun 2020   •   12:30
Rezervarea la terasă se poate face online

Aplicațiile online îi ajută pe cei care au nevoie să își rezerve o masă la terasă, pentru o ieșire în oraș, la locația preferată. 35% dintre românii care au ieșit la terasă și-au făcut rezervare online pe 31 mai, iar acum rezervările sunt până la sfârșitul lunii iunie.

 

Cine vrea să iasă în oraş trebuie să facă întâi rezervare. Există diverse aplicaţii care îi ajută pe români să își aleagă o masă la restaurantul preferat. Ialoc.ro se numără printre ele. Aici deja câteva zeci de persoane au rezervat mese şi pentru a doua perioadă a lunii iunie.

 

Findatable.ro şi Poloniq.ro sunt alte două aplicaţii unde poţi rezerva o masă.

„Tocmai am rezervat prin ialoc.ro la restaurantul meu preferat din Bucureşti. Abia aştept să ajung acolo şi să savurez o Margarita alături de prietenele mele”, a spus Mădălina Panciuc, o tânără care abia aştepta redeschiderea teraselor pe 1 iunie.

 

Aplicaţiile au fost accesate de sute de clienţi cu ocazia redeschiderii teraselor.

„Pentru 1 iunie am avut undeva la 300 de rezervări, cu aproximativ 800 de persoane care vor să iasă în oraş. Suntem gata să ajutăm orice local, restaurant, cafenea, pub pentru luna iunie, fără niciun extracost”, a declarat Samuel Haret, director de vânzări la ialoc.ro.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: rezervare terasa aplicatie