x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Robert Negoiță a răspuns provocării lui Daniel Băluță: Da, pasajul de la Vitan este absolut necesar pentru București

Robert Negoiță a răspuns provocării lui Daniel Băluță: Da, pasajul de la Vitan este absolut necesar pentru București

27 Ian 2021   •   12:14

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a răspuns provocării primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, de a avea un poiect comun, respectiv, un pod peste Dâmbovița.

„Salut, Robert Negoiță! Ce zici, ne unim forțele? Hai să construim împreună un pasaj rutier peste Dâmbovița, în zona târgului Vitan! Cred că este un proiect necesar nu doar pentru oamenii din sectoarele 3 și 4, ci pentru toți locuitorii Bucureștiului”, a scris Daniel Băluță, pe Facebook, luni, 25 ianuarie.

Răspunsul lui Robert Negoiță a venit marți, tot pe Facebook.

„Da, Daniel Băluță, vecinul și prietenul meu de la 4, pasajul de la Vitan este absolut necesar pentru București, dar mai ales pentru sectoarele 3 și 4. Și, așa cum am discutat acum ceva timp, este un proiect pentru care să ne unim forțele și pe care să îl realizăm cât mai curând. Mai ales că noi, în S3, avem deja câteva proiecte de fluidizare a traficului finalizate sau în pregătire și e nevoie, iată, și de colaborare între sectoare, dacă vrem să găsim și să implementăm cele mai bune soluții. Și cred că putem avea și alte planuri comune, interesante și utile, pentru zonele unde ne învecinăm. Ce spui? Abia aștept să avem o nouă întâlnire și să punem totul pe hărtie. Toată deschiderea, desigur, și față de ceilalți colegi primari.”, a scris Robert Negoiță.

×
Subiecte în articol: robert negoita daniel baluta