x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Românii au început să-și rezerve sejururi la Marea Neagră

Românii au început să-și rezerve sejururi la Marea Neagră

08 Noi 2020   •   20:00
Românii au început să-și rezerve sejururi la Marea Neagră

Românii au început să își rezerve sejururi pe litoral pentru sezonul estival următor, beneficiind de reduceri la pachetele achiziționate până la 31 decembrie, anunță agenția Litoralulromanesc.ro.

Rezervările pentru vara anului viitor au început încă din luna august, dar nesemnificativ ca volum, însă numărul acestora a crescut în septembrie și octombrie, odată cu lansarea primelor oferte pentru 2021. În cea mai mare parte, tarifele vor fi menținute la nivelul verii trecute, iar acolo unde au crescut, s-au diversificat și serviciile incluse în pachet.

Pentru majoritatea hotelurilor reducerile din această perioadă sunt mai mari decât în perioada similară a anului trecut. Dacă sejurul este achiziționat până la 31 decembrie, discountul poate ajunge la 50%. Următorul prag, cu reduceri ceva mai mici, se încheie la 31 ianuarie.

Majoritatea celor care și-au rezervat deja vacanțe au achiziționat pachete mai scumpe.

Turoperatorul se așteaptă în următoarele două luni la o intensificare a cererii, ținând cont că până la 1 noiembrie s-au lansat deja majoritatea ofertelor pentru anul viitor.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sejur marea neagra