x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Românii cuceresc Zanzibar. Vali Vijelie, concert pe plajă

VIDEO Românii cuceresc Zanzibar. Vali Vijelie, concert pe plajă

31 Ian 2021   •   17:49
VIDEO Românii cuceresc Zanzibar. Vali Vijelie, concert pe plajă

Zanzibar a devenit una din cele mai apreciate destinații de vacanță pentru români în perioada de pandemie. Pe rețelele de socializare circulă un clip în care este surprins Vali Vijelie în timp ce susține un concert în Zanzibar chiar pe plajă. 

Cunoscutul manelist Vali Vijelie a plecat în vacanță în cea mai mare și mai populată insulă a arhipelagului Zanzibar, din Tanzania. Alături de el se află și componenții formației sale, alături de familii.

Filmulețul cu Vali Vijelie, în care apar și mai multe animatoare locale, a devenit viral pe rețelele de socializare.

„A început Vijelia in Zanzibar !!!!”, scrie un comentator.

 

 

 

Românii care au fost în Zanzibar în ultima lună spun că e o oază de libertate și de normalitate. „Nu se cere test COVID, nimeni nu poartă mască, iar localnicii se uită ciudat când îi întrebi dacă le este frică de boală”, a declarat un turist întors din Zanzibar.

Zanzibar este un arhipelag de lângă coasta de est africană, alcătuit din insula principală, cu același nume - Zanzibar (Unguja) - cu suprafața de numai 1.658 kilometri pătrați. În nord se află insula Pemba, cu suprafața de 984 de kilometri pătrați. Zanzibar este un teritoriu autonom ce aparține de Tanzania, având capitala la Zanzibar City, ce conține și orașul vechi, Stone Town.  

×
Subiecte în articol: zanzibar Vali Vijelie