x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Salvată, după ce a amenințat că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje

Salvată, după ce a amenințat că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje

27 Apr 2021   •   20:08
Salvată, după ce a amenințat că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje

Jandarmii din Mehedinți au intervenit marți după-amiaza pentru salvarea unei femei care amenința că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje din Drobeta-Turnu Severin.

Potrivit IJJ Mehedinți, o patrulă a jandarmilor din cadrul Detașamentului Mobil a observat marți după-amiază o femeie pe un bloc de 10 etaje din zona Autogării din Drobeta-Turnu Severin.

„Colegii noștri și-au dat seama că este o situație în care minutele sunt esențiale și au acționat, ca de fiecare dată, rapid și în echipâ. Trei dintre ei au rămas jos, încercând să vorbească cu femeia, care spunea că se aruncă de pe bloc, solicitând tototată sprijin prin dispeceratul unității, de la poliție și pompieri”, susțin jandarmii.

Unul dintre jandarmi a urcat pe acoperișul blocului, iar când a ajuns lângă femeie a observat că avea un cățel în brațe și că era foarte agitată, amenințând că se aruncă de pe bloc, din cauza unor probleme personale.

„Prezența de spirit a jandarmului și dialogul cu aceasta, au determinat-o să se îndepărteze de marginea acoperișului și să renunțe la gestul necugetat. Colegul nostru a convins-o să-l urmeze, coborând-o în siguranță de pe bloc”, a mai transmis IJJ Mehedinți.

Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la Spitalul Județean pentru investigații suplimentare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: a amenintat ca sare de pe bloc