x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Salvatorul inimilor are nevoie să fie salvat! (VIDEO)

Salvatorul inimilor are nevoie să fie salvat! (VIDEO)

de Cristinel C. Popa    |    02 Mar 2013   •   13:38
Salvatorul inimilor are nevoie să fie salvat! (VIDEO)

Inima unui protector al inimilor ar putea să nu mai bată fără ajutorul nostru! Ieşeanul Marius Ciudin (37 de ani) a salvat mii de vieţi în aproape 20 de ani cât a lucrat ca asistent medical la Institutul de Boli Cardiovasculare. Acum are el nevoie de sprijinul semenilor întrucât a descoperit că suferă de o boală incurabilă.

Bărbatul este cel cu ajutorul căruia pacientul era ţinut în viaţă pe întreaga durată a operaţiilor, ca perfuzionist. Mai precis, pompa sângele ce menţinea în  viaţă pacienţii în corpurile aflate în suferinţă în momentele critice ale intervenţiilor chirurgicale. În cazul său, pompa salvatoare nu poate fi acum decât ajutorul financiar pe care fiecare dintre noi îl poate da după ce ia cunoştinţă de cazul său dramatic.

În urmă cu câţiva ani, tânărul asistent medical s-a îmbolnăvit de tuberculoză. A făcut un tratament şi totul părea bine. Recent, şi-a făcut analizele la Bucureşti şi a descoperit că are cancer pulmonar în stadiul IV. Tată a unui copil, Marius are nevoie de resursele financiare necesare pentru a efectua operaţia salvatoare la o clinică din străinătate. Colegii săi de la spital spun că asistentul a dus întotdeauna o viaţă echilibrată, a mâncat sănătos şi nu a fumat. Cu toate acestea, pe sechele vechii sale boli (tuberculoză) s-a dezvoltat acel neoplasm ce poate fi învins doar printr-o intervenţie făcută la o unitate medicală de peste hotare.

Cei care vor să-l ajute pe Marius Ciudin o pot face luând legătura cu două dintre colegele sale asistente medicale: Lăcrămioara Ioniţă răspunde la numărul de telefon 0740235256, iar Oana Sava la 0747920414.

Sau direct, se pot depune bani în conturile:
RO70BRDE240SV41190582400 deschis la BRD IASI, titular Marius Ciudin
RO67BRDE240SV25426202400 deschis la BRD IASI, titular Irina Ciudin


×