x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandalul Columbeanu, mutat în Parlament

Scandalul Columbeanu, mutat în Parlament

de Carmen Vintila    |    12 Mai 2011   •   08:39
Scandalul Columbeanu, mutat în Parlament
164972-.jpg

Dacă săptămâna aceasta activitatea parlamentară a fost îngheţată din cauza Congresului PD-L, săptămâna viitoare se anunţă una "fierbinte": telenovela Columbeanu se va juca începând de marţi la Parlament. Mai exact la Camera Deputaţilor. Comisia pentru drepturile omului s-a autosesizat în legătură cu situaţia Irinei Columbeanu şi a decis să-i cheme la audieri pe împricinaţi. Primii pe listă: reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţa Copilului Ilfov, programaţi marţi la ora 14.00. Tot atunci vor veni să dea explicaţii în legătură cu acest caz şi reprezentanţi ai direcţiei generale pentru protecţia copilului din Ministerul Muncii dar şi de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Bihor care vor vorbi despre un caz din acest judeţ. Cei de la Protecţia Copilului Ilfov au finalizat raportul privind evaluarea Irinei Columbeanu şI au stabilit că Monica nu poate fi decăzută din drepturile părinteşti. Acest lucru fusese cerut de Irinel, care o acuzase pe Monica că şi-ar fi agresat fiica.

Miercuri, Irinel Columbeanu a făcut o vizită la Palatul Victoria, la Registratură, unde a lăsat un document în care îi cere premierului Emil Boc ajutorul în cazul fiicei sale, Irina.

Tribunalul Bucureşti a decis în 4 aprilie ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui până la pronunţarea definitivă a divorţului.

×
Subiecte în articol: monica irinel ilfov columbeanu