x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se închid restaurantele, teatrele și sălile de jocuri de noroc din orașul Galați

Se închid restaurantele, teatrele și sălile de jocuri de noroc din orașul Galați

15 Noi 2020   •   20:08
Se închid restaurantele, teatrele și sălile de jocuri de noroc din orașul Galați

Restaurantele, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc din orașul Galați se închid începând de luni. Autoritățile au luat această măsură după ce numărul persoanelor infectate la mia de locuitori a crescut foarte mult. O măsură similară va fi luată în comuna gălățeană Nicorești.

Potrivit autorităților, incidența infectărilor în ultimele 14 zile a fost în orașul Galați de 3,10 la mia de locuitori, în timp ce la Nicorești au fost înregistrate 4,22 persoane infectate la o mie de locuitori.

Ca urmare, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis să suspende activitatea în interiorul restaurantelor și cafenelelor. De asemenea, au activitatea suspendată cazinourile, cinematografele și teatrele. Măsura va intra în vigoare luni și va fi valabilă 14 zile.

„Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă în localitățile Nicorești (4,22) și Galați (3,10)”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Galați.

De la debutul pandemiei, în județul Galați au fost confirmate cu coronavirus 7.733 de persoane, dintre care 240 au decedat. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 50 de noi cazuri de infecții cu coronavirus.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: galaţi restaurante teatre Covid-19