x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Senatorul-prieten al clanului „Butoane”: „Eu îi respect pe toţi giurgiuvenii” (VIDEO)

Senatorul-prieten al clanului „Butoane”: „Eu îi respect pe toţi giurgiuvenii” (VIDEO)

11 Oct 2011   •   08:46
Senatorul-prieten al clanului „Butoane”: „Eu îi respect pe toţi giurgiuvenii” (VIDEO)

Senatorul UNPR Cezar Magureanu, care apare in inregistrari video din 2009 la o petrecere a clanului "Butoane", a declarat, marti, raspunzand unor intrebari, ca "exista prezumtia de nevinovatie", mentionand ca el este foarte popular si merge des la petreceri in Giurgiu, pentru a socializa cu oamenii.

Senatorul UNPR Cezar Magureanu a confirmat ca il cunoaste de foarte mult timp pe liderul clanului 'Butoane', Grecu Octavian. Politicianul sustine ca a fost practic fortat sa participe la petrecerea de manele la care a fost filmat alaturi de membrii clanului 'Butoane' care, potrivit unor surse locale, ar fi vinovati, indirect, de moartea baschetbalistului Chauncey Hardy.

'Acest Grecu este giurgiuvean. Il cunosc de foarte mult timp pe Grecu Octavian, il cunosc de copil', a declarat Cezar Magureanu.

Senatorul a detaliat circumstantele in care a ajuns sa fie filmat, la petrecerea de manele, alaturi de clanul 'Butoane'. 'Veneam de la Senat, daca ati vazut, eram in tinuta cu cravata. (...) Nu era nunta lui Grecu, era ziua lui de nastere. Am fost invitat telefonic si nu am vrut sa ma duc'.

Senatorul sustine ca a oprit la o benzinarie, unde s-a intalnit cu mai multi dintre invitatii la petrecerea de manele.'Am fost invitat din nou: 'Veniti sa ne faceti si noua fala!'. Asa ca a decis sa participe la petrecere.

'Ma duc la multe chefuri, pentru ca ma cunoaste foarte multa lume. (...) Eu ce sa fac acum? Sa-mi dau demisia din Senat? Sa-mi dau demisia din partid?'

El a tinut sa mentioneze ca nu poate spune ca exista "un clan Butoane", dar membrii acestei familii sunt locuitori ai municipiului Giurgiu, iar el ii respecta la fel ca pe toti giurgiuvenii.

Intrebat daca nu este deranjat de faptul ca imaginea sa este asociata, in contextul recentului scandal legat de uciderea baschetbalistului american, cu imaginea acestui clan, Magureanu a raspuns: "Exista premisa de nevinovatie".

Intrebat daca nu este deranjat de faptul ca exista inregistrari video, difuzate de televiziuni de stiri, cu el primind dedicatii la o petrecere cu manele organizata de "clanul Butoane", senatorul a raspuns: "Mie nici nu-mi plac manelele. Nu poti insa sa-i opresti sa-si faca mendrele".

El a spus ca, daca nu ar fi existat cazul legat de baschetbalistul american, nimeni nu ar fi vorbit despre "clanul Butoane".

Magureanu a mai spus ca el participa la multe petreceri in Giurgiu, pentru a fi in mijlocul oamenilor.

Senatorul Cezar Magureanu apare in inregistrari video din 2009, cand era membru PDL, participand la o petrecere organizata de liderul gruparii "Butoane", Octavian Grecu, la care se canta manele, una fiindu-i dedicata chiar parlamentarului.

Ionut Adrian Tanasoaia, tanarul care l-a lovit mortal pe baschetbalistul american intr-un local din Giurgiu, este un apropiat al lui Florin Grecu, unul dintre fiii liderului gruparii "Butoane", agresorul sportivului postand, pe Facebook, si o fotografie alaturi de Florin Grecu, scrie prosport.ro. Ionut Adrian Tanasoaia are profil pe Facebook, unde isi spune "Gypsy Gypsanu", el avand postate mai multe fotografii cu el in diferite ipostaze.

(Antena 3, Mediafax)

×