x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Seriozitate, promptitudine și calitate. Tu cum ți-ai descrie furnizorul de transport și logistică?

(P) Seriozitate, promptitudine și calitate. Tu cum ți-ai descrie furnizorul de transport și logistică?

29 Sep 2016   •   07:10
(P) Seriozitate, promptitudine și calitate. Tu cum ți-ai descrie furnizorul de transport și logistică?

În funcție de industria din care provenim, de natura business-ului sau de caracteristicile acestuia, avem în vedere anumite cerințe și calități pe care solicităm partenerilor noștri astfel încât colaborarea să fie una fructuoasă.

Aflându-ne și în ipostaza de furnizor de servicii și păstrând în minte cele de mai sus, suntem extrem de interesați să aflăm care sunt factorii care ne ancorează într-un parteneriat pe termen mediu și lung și care sunt motivele pentru care clienții ne aleg pe noi.

Am adresat câteva întrebări partenerilor noștri și am aflat că primele 3 cuvinte pe care le asociază cu Gebrüder Weiss sunt:

Seriozitate

Credem că prezența pe piața din România de mai bine de 20 de ani, numeroasele proiecte și parteneriate de succes, precum și acțiunile concrete în direcția dezvoltării continue pe plan local au transmis companiilor ce ne-au ales încredere că se pot baza pe un parteneriat pe termen lung. Indiferent de tipul solicitării, suntem alături cu o echipă de profesioniști, pregătiți să ofere consultanță în materie de transport rutier, feroviar, aerian, maritim sau de soluții logistice complexe.

Promptitudine

Avem un portofoliu complet de servicii, precum și o rețea de filiale poziționate strategic pe întreg teritoriul României, atribute ce ne permit să răspundem prompt, întotdeauna furnizând soluții ce respectă și se pliază pe nevoile clienților noștri. În plus, grupul Gebrüder Weiss deține o rețea de 150 de filiale și puncte de lucru localizate în 27 de țări. Indiferent de orașul de pe glob, noi vă putem livra bunurile în timp util și în condiții de siguranță.  

Calitate

Una dintre valorile după care ne ghidăm este Excelența în Servicii. Din acest motiv, asigurarea unei calități superioare a serviciilor reprezintă baza activității noastre zilnice. Cu o organizație care funcționează în mod optim dincolo de frontiere, am creat cele mai bune condiții pentru aceasta. Angajații noștri conving prin competență și orientare spre găsirea de soluții. Căutăm în permanență soluții mai bune în toate domeniile și acționăm în mod proactiv.

Despre Gebrüder Weiss Romania

Compania Gebrüder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova.

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

T. +40.372.678.500

E. office.ro@gw-world.com

http://www.gw-world.ro/newsletter-ro/

×