x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Și președintele PNL Harghita, confirmat cu COVID-19

Și președintele PNL Harghita, confirmat cu COVID-19

19 Noi 2020   •   20:53
Și președintele PNL Harghita, confirmat cu COVID-19

Președintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunțat joi pe Facebook că rezultatul la testul COVID-19 este pozitiv. Politicianul susține că are o formă ușoară a bolii și că va lucra de acasă.

 „Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID - 19. Voi petrece următoarele 14 zile în izolare, însă rămân aici, alături de voi. O să muncesc de acasă. Până în momentul de față am fost norocos și am avut doar simptome ușoare, sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă”, a scris președintele PNL Harghita pe Facebook.

În calitate de „persoană afectată”, Sebastian Buzilă îi îndeamnă pe cetățeni să respecte regulile cu strictețe.

„Acum o spun ca persoană afectată: respectați regulile cu strictețe! Virusul nu ține cont de cine suntem sau ce credem”, a adăugat președintele PNL Harghita.

Un mesaj aproape identic a fost postat mai devreme de președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, infectat și el.

În calitate de „persoană afectată”, Mugur Cozmanciuc îi îndemna pe cetățeni să respecte regulile cu strictețe: „Virusul nu ține cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiții de vulnerabilitate pentru a se transmite. Voi petrece toată această perioadă în izolare însă rămân aici, alături de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pnl covid