x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sindicatul Europol îl atacă pe Cîțu: „Știe ce înseamnă să fii un polițist bun? Habar nu are!”

Sindicatul Europol îl atacă pe Cîțu: „Știe ce înseamnă să fii un polițist bun? Habar nu are!”

13 Mar 2021   •   10:07
Sindicatul Europol îl atacă pe Cîțu: „Știe ce înseamnă să fii un polițist bun? Habar nu are!”
Sursa foto: Lucian Alecu

Reprezentanții sindicatului Europol îl atacă pe premierul Cîțu. „Habar nu are ce înseamnă un polițist bun!”, susțin sindicaliștii despre premierul pe care îl descriu drept un politician de hârtie. Cei de la Europol prezintă cazul unui polițist care a salvat mai multe vieții în timpul unei misiuni.

Mesajul adresat premierului Florin Cîțu a fost postat pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

„Să mai huiduim un polițist, un bugetar! Știe domnul Câțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are! De fapt nici nu îl interesează că agentul de poliție Rusu Constantin și-a onorat jurământul depus, acela de a pune viețile altora mai presus de viața lui, cu lacrimi ascunse și cu gândul că cei trei copii ar putea rămâne fără tată! Ieri a salvat două vieți”, au scris sindicaliștii pe rețeaua de socializare.

Potrivit Europol, incidentul a avut loc pe o stradă din Municipiul Roman. Polițistul a văzut flăcările, a intervenit imediat, a scos două persoane din autoturism, a blocat circulația, evitând astfel propagarea incendiului și la alte mașini.

Sindicaliștii și-au încheiat mesajul cu un nou atac la adresa politicienilor.

„Niciodată, vreun ministru, prim-ministru, etc nu vor putea să le ia polițiștilor adevărați sentimentul de mulțumire sufletească și bucurie, care apar atunci când... prelungești o viață! Nu meritam să ne fie demnitatea călcată în picioare de niște politicieni de hârtie care nu-și doresc decât să slăbească puterea polițiștilor! Constantin Rusu este imaginea adevărată a Poliției Române, nu ce încearcă conducătorii vremelnici, manipulatori, perfizi și lași să ne arate”, este concluzia celor de la Europol.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: europol citu