x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Situația traficului pe șoselele din România. Circulația este îngreunată de ploi

Situația traficului pe șoselele din România. Circulația este îngreunată de ploi

20 Mai 2021   •   08:20

Se circulă fără probleme deosebite pe principalele șosele din România. Joi dimineața, nu sunt accidente și alte evenimente periculoase. Totuși traficul este îngreunat de precipitații.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Joi dimineața, plouă pe principalele artere rutiere din țară, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești și A2 București-Constanța. Pe A3 București-Ploiești este apă pe carosabil în zona kilometrului 34, în apropierea localității Gruiu, din județul Ilfov. Pe A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 București-Brașov și DN7 București-Sibiu este vizibilitate bună, iar valorile de trafic sunt reduse.

Este aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4 (localitate Popești Leordeni) și DN 1A (localitate Mogoșoaia), dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

De asemenea, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, dirijat de polițiști, cu restricție de 30 km/h, pe DN 76, în localitatea Drăgănești, județul Bihor, din cauza unei viituri.

Având în vedere că în mai multe zone plouă, polițiștii le recomandă șoferilor să fie prudenți la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, șoferii trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, ceea ce asigură o bună vizibilitate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic