x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şoferul care a provocat accidentul din Ungaria, arestat pentru 30 de zile

Şoferul care a provocat accidentul din Ungaria, arestat pentru 30 de zile

de Departamentul Online    |    03 Noi 2011   •   10:13
Şoferul care a provocat accidentul din Ungaria, arestat pentru 30 de zile

Ovidiu Munteanu, soferul vinovat de tragedia din Ungaria, in urma caruia au murit 14 romani, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Barbatul a fost audiat astazi la spitalul in care este internat.

Munteanu are 31 de ani si lucra la firma din Arad de trei ani. El a fost grav ranit in urma accidentului.

TIR-ul implicat in accidentul din Ungaria este detinut de o firma de transport din municipiul Arad ai carei patroni sunt un fost politist de frontiera condamnat pentru ucidere din culpa si mama acestuia.

Duminica noapte, 14 persoane, intre care trei copii, au murit, dupa ce un microbuz plin cu romani, care se intorcea din Spania, a fost lovit frontal de TIR-ul condus de Ovidiu Munteanu, pe autostrada M43, in apropiere de Szeged.

Autotrenul, care transporta lemn din Arad catre Germania, a derapat de pe banda sa de mers dupa o curba, a rupt bara care desparte cele doua sensuri de mers, s-a rasturnat si a intrat in coliziune frontala cu microbuzul care venea din sens opus, declara pentru MTI purtatorul de cuvant al politiei din Csongrad.

In urma accidentului si-au pierdut viata trei copii, patru femei si sapte barbati, toate victimele fiind din microbuz. Majoritatea victimelor erau din judetul Giurgiu.

De asemenea, la Spitalul din Szeged au fost transportati soferul autocamionului, care este grav ranit, dar in stare stabila, si un barbat din microbuz, care este in stare critica.

Microbuzul implicat in accident era condus de un barbat in varsta de 29 de ani din Pitesti. Acesta este, de altfel, si proprietarul masinii.

×