x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șoferul prins după ce a fost urmărit pe străzile din București a fost arestat preventiv

Șoferul prins după ce a fost urmărit pe străzile din București a fost arestat preventiv

13 Mar 2021   •   17:41
Șoferul prins după ce a fost urmărit pe străzile din București a fost arestat preventiv

Șoferul de 35 de ani, care nu avea permis de conducere și a fost urmărit de poliție pe străzile din București, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată sâmbătă de Judecătoria sectorului 1, care a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Bărbatul care se afla la volanul unei mașini a fost oprit vineri de polițiști pe o stradă din Sectorul 1. El le-a arătat agenților cartea de identitate și le-a spus că a uitat acasă permisul de conducere.

În timp ce polițiștii făceau verificări, bărbatul a reușit să fugă cu mașina. A fost urmărit de mai multe echipaje, a încălcat mai multe reguli de circulație și a fost blocat pe o stradă tot din Sectorul 1. După ce a fost prins, el a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 35 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în timpul controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer urmarit de politie