x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Soția celui care a ținut ostatici și a omorât doi muncitori în Bacău a fost reținută

Soția celui care a ținut ostatici și a omorât doi muncitori în Bacău a fost reținută

02 Mar 2021   •   08:42
Soția celui care a ținut ostatici și a omorât doi muncitori în Bacău a fost reținută

Soția bărbatului care a ținut ostatici și apoi a omorât doi muncitori care renovau apartamentul din Onești, județul Bacău, din care fusese evacuat a fost reținută, luni seara, ea fiind acuzată că a fost complicele agresorului.

Soția bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori care renovau un apartament din Oneşti, județul Bacău, a fost reținută pentru 24 ore.

Femeia este acuzată de că a fost complicele soțiului său în răpirea celor doi muncitori, ea fiind în aparamentul crimei. Marți va fi prezentată Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Agresorul este în spital, după ce a fost împușcat de mai multe ori de forțele de intevenție, când au intrat în apartamentul în care i-a înjunghiat pe muncitori, după ce îi ținuse ostatici.

Bărbatul de 68 de ani a intrat în apartamentul în care a comis cele două crime era supărat că fusese evacuat în urmă cu o perioadă de timp.

Adjunctul Poliției Române, chestorul de poliție Florentin Brăcea, merge la Bacău, unde va conduce verificările în urma tragediei de la Onești. Din echipa de verificare mai fac parte chestorul de poliție Alexandru Scurtu, directorul SIAS -IGPR și comisarul-șef de poliție Anton Cristian Gheorghe, directorul adjunct al DIC - IGPR.

 

Sursa: Mediafax

×