x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spitalul Județean de Urgență Giurgiu nu are autorizație de securitate la incendiu

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu nu are autorizație de securitate la incendiu

16 Noi 2020   •   15:16
Spitalul Județean de Urgență Giurgiu nu are autorizație de securitate la incendiu
Sursa foto: Hepta

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu nu are autorizație de securitate la incendiu. Conducerea spitalului afirmă că modul în care a fost proiectată clădirea nu permite respectarea tuturor circuitelor funcționale pentru obținerea autorizației.

„În ceea ce priveşte autorizaţia pentru securitate la incendiu, din nefericire, cu toate demersurile făcute de către noi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu nu are autorizaţie de securitate la incendiu. Proiectată şi construită la începutul anilor 1990, clădirea principală în care îşi desfăşoară activitatea Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu a avut destinaţia iniţială de bloc materno - infantil, aceasta fiind modificată ulterior. Modul în care a fost proiectată clădirea nu permite respectarea tuturor circuitelor funcţionale pentru obţinerea autorizaţiei, fiind necesare ample modificări care ţin de modul în care este structurată incinta spitalului. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi cadrele medicale asigură toţi pacienţii că sunt depuse toate eforturile pentru desfăşurarea actului medical în deplină siguranţă şi în cele mai bune condiţii", se arată într-un comunicat de presă emis luni de Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

În judeţ mai funcţionează Spitalul de Psihiatrie de la Vadu Lat care a făcut modificări, extinderi la ambulatoriu, iar această construcţie are autorizaţie de securitate la incendii, precum şi spitalele de Pneumoftiziologie de la Izvoru şi Spitalul orăşenesc Bolintin Vale care au clădiri vechi la care nu au survenit modificări şi nu a fost necesară solicitarea de autorizaţii de securitate la incendii, dar tot personalul a fost instruit cu privire la respectarea măsurilor PSI.

×