x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea de sănătate a actriței Draga Olteanu Matei este staționară

Starea de sănătate a actriței Draga Olteanu Matei este staționară

16 Noi 2020   •   13:05
Starea de sănătate a actriței Draga Olteanu Matei este staționară

Starea de sănătate a actriței Draga Olteanu Matei este staționară, aceasta fiind tot la Secția de Terapie Intensivă a Clinicii de Gastroenterologie și Hepatologie a Spitalului „Sf. Spiriton” din Iași, potrivit purtătoarea de cuvânt a unității spitalicești, dr. Diana Cimpoeșu.

„Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, de 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Are o patologie complexă cardiacă suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut", a declarat dr. Diana Cimpoeşu.

Vineri seara, Draga Olteanu Matei a fost transferată de la Spitalul din Piatra Neamţ la UPU al Spitalului "Sf. Spiridon" din Iaşi, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

×
Subiecte în articol: draga olteanu matei