x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stelian Ion: Vom vedea marți fie cum pesediștii se îmbolnăvesc, fie cum Cîțu pleacă

Stelian Ion: Vom vedea marți fie cum pesediștii se îmbolnăvesc, fie cum Cîțu pleacă

28 Sep 2021   •   17:46
Stelian Ion: Vom vedea marți fie cum pesediștii se îmbolnăvesc, fie cum Cîțu pleacă

Fostul ministru al Justiției Stelian Ion spune că marți, când va fi votată moțiunea de cenzură a PSD, fie pesediștii se „îmbolnăvesc” sau se rătăcesc în drum spre Parlament, fie cum Florin Cîțu va pleca de la Palatul Victoria.

Stelian Ion a explicat marți , într-o postare pe Facebook, că în birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, „peneliștii lui Cîțu au făcut astăzi un nou blat cu pesediștii lui Ciolacu pentru a continua blocarea moțiunii depuse de noi”.

Fostul ministru al Justiției susține că, „folosind argumente aberante, sfidând Constituția și bunul-simț”, „peneliștii din echipa câștigătoare și pesediștii îi mai dau o gură de oxigen premierului deja ilegitim”. Aceștia au votat „cot la cot” blocarea moțiunii USR PLUS și au stabilit calendarul pentru moțiunea PSD.

Cu toate acestea, Stelian Ion spune că USR PLUS va vota orice moțiune împotriva lui Florin Cîțu, pe care îl numește „personaj toxic care își bate joc de o țară întreagă”.

„Vom vedea marți fie cum pesediștii se <îmbolnăvesc> subit sau se rătăcesc și nu mai nimeresc drumul spre Parlament, fie cum Florin Cîțu pleacă din Palatul Victoria lăsând în urma sa numai dezamăgire și dâre useliste pestilențiale”, a adăugat fostul minstru al Justiției.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Stelian Ion