x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată astăzi de Guvern

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată astăzi de Guvern

27 Noi 2020   •   10:06
Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată astăzi de Guvern

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a convocat pentru joia viitoare CSAT, în sistem videoconferinţă, pe ordinea de zi fiind inclusă şi tematica referitoare la Strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România..

"S-a decis ca această strategie de vaccinare să fie discutată şi aprobată în Guvern în prima şedinţă, care probabil va avea loc în această săptămână, vineri, iar săptămâna viitoare aceeaşi strategie să fie luată în discuţie în CSAT", declara Klaus Iohannis zilele trecute, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

El a precizat că, după ce documentul va fi aprobat în Guvern, va fi făcut public şi o perioadă reprezentanţii Ministerului Sănătăţii vor explica întreaga campanie.

Preşedintele şi-a exprimat speranţa că, în momentul în care vor exista date concludente referitoare la vaccinare, scepticismul cu privire la vaccinul anti-COVID va scădea

×
Subiecte în articol: strategie vaccinare anti-COVID