x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medicii legiști au stabilit de ce a murit Daniela Niță, patroana firmei care a pus artificiile în Clubul Colectiv

Medicii legiști au stabilit de ce a murit Daniela Niță, patroana firmei care a pus artificiile în Clubul Colectiv

17 Aug 2021   •   18:07
Medicii legiști au stabilit de ce a murit Daniela Niță, patroana firmei care a pus artificiile în Clubul Colectiv
Sursa foto: Adrian Manolache

UPDATE În cursul zilei de marți, rudele femeii au mers la INML pentru a ridica rezultatul autopsiei. Se pare că Daniela Niță a murit în somn, în urmă cu trei zile, după un stop cardio-respirator, scrie Antena3

Daniela Niță, care avea 44 de ani, a fost găsită decedată în casă, luni, de o femei care avea cheile apartamentului, după ce o persoană apropiată a fost alertată că nu răspundea de două zile la telefon.

Stire initiala Administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia din Clubul Colectiv a fost găsită decedată în casă în cursul zilei de luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Daniela Niță avea 44 de ani.

Polițiștii Direcției Generală de Poliţie a Municipiului București au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că femeia este Daniela Niță, administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia de la Colectiv.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Daniela Niţă, administratorul firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, pe soţul acesteia, directorul firmei, Cristian Niţă, au fost trimiși în judecată în dosarul Colectiv.

În urma tragediei de la Colectiv, din octombrie 2015, 64 de tineri au murit.

Mediafax

×
Subiecte în articol: daniela nita deces