x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânăr de 20 de ani, prins de jandarmii constănțeni cu zeci de plicuri cu droguri

Tânăr de 20 de ani, prins de jandarmii constănțeni cu zeci de plicuri cu droguri

02 Ian 2021   •   12:54
Tânăr de 20 de ani, prins de jandarmii constănțeni cu zeci de plicuri cu droguri
Sursa foto: Foto: observator.tv

Jandarmii au prins în Constanța o persoană de 20 de ani, care avea asupra ei 37 de pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde. Inițial, tânărul a spus că este consumator și apoi a recunoscut că dorea să comercializeze drogurile.

Incidentul a avut loc vineri pe o stradă din orașul Constanța. Inițial, tânărul a încercat să fugă și apoi a încercat să-i mintă pe jandarmii care au văzut că persoana avea un comportament ciudat.

„Vineri, 01 ianuarie a.c. ora 21.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Anda din Constanța, au observat o persoană care a început să se agite și a schimbat brusc direcția de mers la vederea echipajului. A fost somată, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar și al rucsacului. În rucsac, jandarmii au găsit 37 pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde cu miros înţepător, pregătite de livrare. A declarat prima oară că este consumator, iar mai târziu că dorea să le pună în vânzare”, au anunțat reprezentanții Grupării de Jandarmi Tomis.

Pliculeţele găsite asupra persoanei în cauză au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: plicuri cu droguri