x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânăr împușcat cu un pistol cu bile în Sectorul 3 al Capitalei

Tânăr împușcat cu un pistol cu bile în Sectorul 3 al Capitalei

26 Sep 2020   •   10:42
Tânăr împușcat cu un pistol cu bile în Sectorul 3 al Capitalei

Un tânăr a fost împușcat cu un pistol cu bile, de tip airsoft, în urma unui conflict izbucnit între mai multe persoane, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Victima a ajuns la spital, iar unul dintre agresori a fost reținut.

Polițiștii Secției 13 din Capitală au fost sesizați despre conflictul izbucnit între mai multe persoane, vineri seara, pe o stradă din Sectorul 3, scrie  Mediafax.

La fața locului, oamenii legii au găsit un tânăr care le-a povestit că a fost lovit de persoane necunoscute, iar una dintre ele a folosit un pistol cu bile. Acesta a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii i-au depistat pe agresori, fiind vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani. În urma audierilor, unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, a fost reținut.

Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

×
Subiecte în articol: pistol conflict