x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Târgul de Moşi, în Parcul Kiseleff

Târgul de Moşi, în Parcul Kiseleff

18 Mai 2019   •   09:18
Târgul de Moşi, în Parcul Kiseleff

Târgul de Moşi de la Grădina cu Artişti va putea fi vizitat de bucureşteni sâmbătă şi duminică în Parcul Kiseleff.

Pe 25 şi 26 mai acest târg va fi organizat şi în Grădina Icoanei.

"Deşi am păstrat denumirea de pe vremea lui Matei Basarab, Târgul de Moşi aşază cu grijă tradiţia în contemporan: târgoveţii care pe vremuri îşi strigau în gura mare marfa la şosea acum stau la poveşti cu tine, în mare tihnă, despre produsele şi serviciile lor", arată organizatorii, într-un comunicat.

Vizitatorii vor avea ocazia să achiziţioneze îmbrăcăminte, jucării şi dulciuri. Printre acestea se vor găsi tricouri pictate, turtă dulce delicioasă, mărgele, hăinuţe vesele, pictură cu henna, codiţe împletite cu aţă colorată, accesorii vintage, cosmetice naturale, jucării lucrate de mână, pictură pe lut, decoraţiuni pentru toate gusturile, flori, cercei.

De asemenea, în cadrul târgului doritorii vor avea posibilitatea să participe la o serie de ateliere: muzică, pictură, modelaj în lut, împâslit lână.

Pe 25 şi 26 mai organizatorii vor aduce un spectacol de circ în fiecare seară, de la ora 18,00, iar pe 26 mai, de la 13,00, vizitatorii vor putea dansa swing "ca pe vremuri" cu Bucharest Swing Dance Society.

"Plănuim să readucem zarva şi forfota Târgului de Moşi de pe vremuri, când gustam primele cireşe, iar părinţii noştri vânau linguri de lemn şi străchini noi, când spectacolele ieşeau în stradă, iar târgurile erau prilej de mare sărbătoare, chiar în mijlocul oraşului", se mai arată în comunicat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Târgul de Moşi