x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tatăl unui tânăr mort în Colectiv, autorităților: Nu ați schimbat nimic și iată,focul lovește din nou

Tatăl unui tânăr mort în Colectiv, autorităților: Nu ați schimbat nimic și iată,focul lovește din nou

15 Noi 2020   •   10:12
Tatăl unui tânăr mort în Colectiv, autorităților: Nu ați schimbat nimic și iată,focul lovește din nou

Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, mort în incendiul din Colectiv, acuză autoritățile că în ultimii cinci ani nu s-a schimbat nimic, iar focul a lovit din nou. „Au trecut 5 ani și povestea se repetă, Colectiv este din nou cu noi”, spune Iancu.

Eugen Iancu a scris, pe Facebook, faptul că de 5 ani le spune politicienilor și medicilor că trebuie să schimbe sistemul medical, însă nu s-a schimbat nimic.

„Le spun că de Colectiv nu vor scăpa nici peste 20 de ani. Iar ei, fie miniștri sau secretari de stat, manageri de spital sau profesori șefi de secție, se uită la mine ca la un om cu o traumă care va dispărea in uitare, undeva. Au trecut 5 ani și povestea se repetă, Colectiv este din nou cu noi”, spune Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, mort în incendiul de la Colectiv, în spital, la trei săptămâni de la tragedie.

Eugen Iancu spune că tragedia s-a repetat la ATI Piatra Neamț la fel ca la Colectiv „ca rezultat la nepăsării, corupției, lipsei de asumare”.

„De ce se întâmplă asta? Simplu, pentru că toți cred că la Colectiv a fost o întâmplare nefericită. Nu domnilor, Colectiv a fost rezultatul nepăsării, corupției, lipsei de asumare, lipsei de exercițiu, lipsei prevenției, hoției, ticăloșiei voastre. Nu ați schimbat nimic si iată, focul lovește din nou, moartea își ia din nou tributul”, mai spune Eugen Iancu.

În urma incendiului de la secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean Piatra Neamț au murit 10 pacienți și 7 persoane au fost rănite, între care și medicul de gardă Cătălin Denciu, care a încercat să își salveze pacienții.

(sursa: Mediafax)

×