x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic feroviar întrerupt între Călimănești și Cozia. Cinci trenuri au fost afectate

Trafic feroviar întrerupt între Călimănești și Cozia. Cinci trenuri au fost afectate

05 Ian 2021   •   10:25
Trafic feroviar întrerupt între Călimănești și Cozia. Cinci trenuri au fost afectate
Sursa foto: Victor Stroe

Traficul feroviar este întrerupt între Călimănești și Cozia pe ambele sensuri de circulație, din cauza ploilor abundente din cursul nopții de luni spre marți și a aluviunilor care au afectat terasamentul căii ferate, iar cinci trenuri de călători sunt afectate, potrivit CFR SA.

Astfel, în cazul trenurilor afectate, managerul infrastructurii feroviare CFR SA asigură transportarea călătorilor pe distanța Călimănești – Lotru și retur cu mijloace auto.

„Azi noapte, în jurul orei 03:30, din cauza aluviunilor căzute de pe versant, roţile locomotivei şi ale primului vagon ale trenului Regio 2069, care circulă pe ruta Râmnicu Vâlcea - Călimăneşti - Sibiu, au escaladat şina şi au rulat până la oprire în afara acesteia. În tren se aflau 9 călători. La acest moment, cinci trenuri ale CFR Călători sunt afectate din cauza condiţiilor meteo din zonă", menţionează CFR Călători, într-un comunicat.

În cazul pasagerilor care au bilete/ abonamente la trenurile afectate, aceștia vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziționate și neutilizare.

×