x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic intens pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană pe mai multe tronsoane

Trafic intens pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană pe mai multe tronsoane

23 Iul 2021   •   13:11
Trafic intens pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană pe mai multe tronsoane

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, se desfășoară trafic intens, iar pe mai multe tronsoane se circulă în coloană, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Prin staţia de taxare de la Fetești se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24.00.

Aceasta se poate efectua la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

Poliția recomandă conducătorilor auto să respecte următoarele reguli de circulație:

- să folosească luminile de întâlnire; -să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie; -să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc; -să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;

- să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate; -în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

×
Subiecte în articol: autostrada soarelui a2 coloana trafic