x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic rutier alternativ pe DN 7, în Boiţa, după coliziunea a două autoturisme; 10 persoane implicate

Trafic rutier alternativ pe DN 7, în Boiţa, după coliziunea a două autoturisme; 10 persoane implicate

22 Dec 2019   •   09:37
Trafic rutier alternativ pe DN 7, în Boiţa, după coliziunea a două autoturisme; 10 persoane implicate

Traficul rutier pe DN 7, în Boiţa, se desfăşoară alternativ, duminică dimineaţa, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, toţi cei 10 pasageri din maşini fiind transportaţi la spital, între ei fiind şi o fetiţă de 5 ani, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"Din primele cercetări, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că un şofer din Argeş, în vârstă de 20 de ani, cu o vechime de un an în conducere, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Argeş. Pasagerii din cele 2 maşini, precum şi şoferii sunt transportaţi la spital. Printre ei se află şi o fetiţă de 5 ani", a informat IPJ Sibiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, la faţa locului s-a intervenit cu două echipaje SMURD, autospeciala de transport victime multiple şi un echipaj de descarcerare.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu au anunţat că la locul producerii accidentului au fost trimise două echipaje de tip B2, apelul fiind făcut pentru 10 victime, toate conştiente, dar cu multiple traumatisme.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident sibiu