x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie cumplită la Arad. O tânără însărcinată a decedat după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

Tragedie cumplită la Arad. O tânără însărcinată a decedat după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

12 Feb 2020   •   14:23
Tragedie cumplită la Arad. O tânără însărcinată a decedat după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni
Sursa foto: ramona morjan/facebook

Două femei au fost lovite pe trecerea de pietoni în localitatea Vladimirescu din județul Arad. Șoferul unui autoturism marca Opel, în vârstă de 79 de ani, care circula din direcția Arad spre Lipova nu a reușit să frâneze și a accidentat cele două persoane. Una dintre femei avea 27 de ani și era însărcinată în luna a patra. În urma accidentului, atât mama, cât și fătul au decedat. Cealaltă femeie avea 37 de ani și a fost rănită ușor. 

La fața locului au ajuns echipaje ale SMURD, SAJ și Poliție.  Tânăra însărcinată a murit la Spitalul Județean Arad. 

Șoferului mașinii i s-a efectuat testul de alcoolemie din care a reieșit că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Anchetatorii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 

„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că astăzi, în jurul orei 11:10, un bărbat de 79 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.7, pe raza localității Vladimirescu, pe trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Gării, a surprins și accidentat 2 femei, angajate în traversarea străzii. În urma impactului, a fost rănită ușor o femeie de 37 de ani și rănită grav o femeie de 27 de ani. Din cauza rănilor suferite, femeia de 27 de ani a decedat ulterior, la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. In cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Adina Aconstantinesei.

specialarad.ro

 

 

×